Profil 2017-11-13T17:28:29+00:00

PROFIL

Vi hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at frigøre indsigt og opfylde deres potentiale. Vi leverer ærlig, upartisk rådgivning, udfordrer etableret tænkning og driver transformationer. Vi samarbejder med vores klienter for at opbygge kapaciteter, der gør det muligt for organisationer at opnå bæredygtige resultater. Et stærkt engagement forankret i et sæt klare værdier gør 4IMPROVE Consulting Group til en betroet forretningspartner – og et givende og inspirerende sted at arbejde.

Efter at have arbejdet med en lang række brancher og forretningsområder gennem årene, har vi erhvervet erfaringen og den indgående indsigt til at tale vores kunders sprog. Vi forstår deres dagligdags bekymringer og udfordringer. Vi bidrager til langsigtede, bæredygtige løsninger, som udgør et solidt fundament for fremtidig vækst og udvikling.

Vores klienter kommer til os:
• For ærlig og upartisk rådgivning baseret på stærkt engagement, indsigt, viden og erfaring
• For hjælp til at opfylde virksomhedens, ledelsens og medarbejdernes fulde potentiale
• Når de vil have ægte og varig forandring
• Når forandringer og løsninger skal indlejres i organisationen og gøre en langsigtet forskel
• For at opnå viden, indsigt og forståelse til at skabe vækst og udvikling
• For at få et andet perspektiv på en række udfordringer og problemer
• Når de skal træffe afgørende beslutninger vedr. deres virksomheds eller medarbejderes fremtid

Karriere

Rådgivning er kernen i vores forretning. 4IMPROVE konsulenter går i dybden for at løse vores klienters største udfordringer og gøre en positiv og varig forskel for deres virksomheder.
Konsulentarbejde er varieret og barskt, meget af det udføres ude hos klienten. Projekter kan variere i længde, størrelse og placering afhængigt af klientens udfordring. Vi kræver mindst fem års erhvervserfaring og en dokumenteret rekord af resultater. Til gengæld tilbyder vi dig et udfordrende men uhøjtideligt arbejdsmiljø, store faglige udfordringer, spændende projekter, dedikerede kolleger og et attraktivt lønsystem.
Vi tror på frihed og ansvar. Du vil opleve en høj grad af frihed til at planlægge dit eget arbejde, men det er afgørende, at friheden går hånd i hånd med en stærk ansvarsfølelse når det gælder klienter og projekter.
Vi søger altid nye talenter! Hvis du gerne vil være med på holdet, så send din ansøgning og CV til sekretariat@4improve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

NYHEDER