Karriere

Rådgivning er kernen i vores forretning. 4IMPROVE konsulenter går i dybden for at løse vores klienters største udfordringer og gøre en positiv og varig forskel for deres virksomheder.

Konsulentarbejde er varieret og barskt, meget af det udføres ude hos klienten. Projekter kan variere i længde, størrelse og placering afhængigt af klientens udfordring. Vi kræver mindst fem års erhvervserfaring og en dokumenteret rekord af resultater. Til gengæld tilbyder vi dig et udfordrende men uhøjtideligt arbejdsmiljø, store faglige udfordringer, spændende projekter, dedikerede kolleger og et attraktivt lønsystem.

Vi tror på frihed og ansvar. Du vil opleve en høj grad af frihed til at planlægge dit eget arbejde, men det er afgørende, at friheden går hånd i hånd med en stærk ansvarsfølelse når det gælder klienter og projekter.

Vi søger altid nye talenter! Hvis du gerne vil være med på holdet, så send din ansøgning og CV til sekretariat@4improve.dk. Uopfordrede CV’er gemmes i op til fem år. Vi ser frem til at høre fra dig.